درست بودن جملات دیگهٔ ایشون، نافی غلط بودن جملهٔ گفتهشده نیست. مشکل خشونت وقتی حل میشه که هر دو طرف حقوق و تکالیفشون رو بشناسن و قانون هم در مواقع لازم، مقتدرانه و صحیح، ورود کنه؛ نه این طبق معمول توپ رو بندازیم تو زمین خانمها و صورت مسئله رو پاک کنیم.
الان خانمهای اقلیتهای قومی ما اقتدار مردان رو نپذیرفتن؟ بهشون ظلم نمیشه؟ خانمهای بلوچ مثلا.
پس این جمله که «اگر زن، اقتدار مرد رو بپذیره، خشونت اتفاق نمیافته» جملهٔ غلطیه. اصولا هر جملهای که در حوزهٔ مباحث خانواده فقط به تکالیف یک جنس اشاره کنه، جملهٔ غلطیه.
خب من کل متن صحبت ایشون رو ندیدم. ولی چون این جمله تو متن خبرها بود که «اگر مرد اقتدار زن رو بپذیره...»، همین جمله رو نقد کردم. اگر این حرف صرفا یکی از فرضیههای موجود بوده و نظر نهایی ایشون نیست، حرف شما درسته و اشتباه از منه. البته نقد اون جمله سرجاشه، فقط اون قسمت انتساب این جمله به ایشون، نادرست میشه.
غرب، حقوق و تکالیف رو میشناسه؟ به نظر من که نمیشناسه. انقدر تو مشابهسازی زن و مرد تو همهٔ امور و همینطور انسانگرایی، افراط میکنه که حقوق و تکالیف از دست میره.
بله، دقیقا. دلیل بخشی از خشونتها هم دقیقا پر و بال دادن اشتباه و یکطرفه و افراطی، به اقتدار آقایونه. عرض من هم همین بود.
من معتقدم باید متوازن به نقصها اشاره بشه. هرجا از یکی حرف زدیم، یه اشاره به اون یکی هم بکنیم. این کمک میکنه دیدن هر دو طرف ماجرا، ملکه بشه برای آدمها. مخصوصا تو این کشور که گرایشهای مردسالارانه هم هنوز پررنگ حضور دارن. [البته تو کشورهایی که گرایشهای زنسالارانهٔ افراطی هم وجود دارن، به دلیل مشابهی لازمه]
خواهش میکنم. ممنون از شما :)
سلام
کاملا با شما هم نظرم