- ۶ نظر
- ۳۱ شهریور ۰۰ ، ۰۲:۳۶
زنان ایرانی اولینبار در سال 1992 در رشته تنیس روی میز در پارالمپیک شرکت کردند اولین مدال را «نیره عاکف» در سال 2000 در تیراندازی کسب کرد. اما اینبار بانوان کشورم در توکیو بیش از پیش درخشیدند و بهترین نتایج تاریخ ایران را به دست آوردند.
.
ساره جوانمردی که از قبل لقب «ملکه تپانچه جهان» را داشت در این المپیک شگفتی آفرید و علاوه بر کسب سومین مدال طلا در پارالمپیک، رکورد جهانی را هم جابهجا کرد.
.
هاشمیه متقیان که در پرتاب دیسک و نیزه چندین مدال جهانی دارد در پارالمپیک ریو رتبه چهارم را بهدستآورد ولی اینبار در یک بازی تماشایی هم رکورد جهانی را جابهجا کرد و هم اولین مدال طلای دوومیدانی زنان را کسبکرد.
.
زهرا نعمتی که اولین مدال طلای زنان ایران را به گردن آویخته، امسال سومین طلای خود را به دستآورد و غیر از این افتخار، به عنوان یکی از شش عضو شورای ورزشکاران کمیته بینالمللی پارالمپیک انتخاب شدهاست.
.
فرزانه عسکری کماندار ایرانی که طلای قهرمانی پکن را در کارنامهاش دارد در توکیو بازی اول را برد. در مسابقه بعدی هم در مقابل حریف ایتالیایی خیلی خوب ظاهرشد و فقط با یک امتیاز کمتر بازی را واگذارکرد.
.
الناز دارابیان دارنده طلای مسابقات جاکارتا در پرتاب دیسک در اولین حضور پارالمپیکیاش در مصاف با حریفان قدرتمندی توانست به مقام ششم برسد و رکورد آسیا را در این مسابقات دو متر افزایش دهد.
.
شهلا بهروزیراد اولین قایقران پارالمپیکی ایران است که تا به حال چندین مدال در عرصههای بین المللی کسب کردهاست. اینبار در توکیو برخلاف ریو با بازی خوبش توانست به فینال برسد و زمانش را بهبود ببخشد.
.
سمیرا ارم دیگر تیرانداز ایرانی که قبلا در المپیک ریو هم حضور داشته و تا به حال چندین مدال در مسابقات جهانی مختلف کسب کردهاست در توکیو به دلیل آسیبدیدگی نتوانست مدالآوریش را تکرار کند.
.
رقیه شجاعی تیرانداز زن ایرانی و دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی جاکارتا، در اولین حضورش در میدان پارالمپیک خیلی خوب حاضرشد و توانست به فینال راه پیداکند و به مقام ششم برسد.
.
رایحه شهاب اولین پاراتکواندوکار زن ایرانیست که پا به پارالمپیک گذاشته او در مدت کمی توانست در تکواندو بدرخشد و به مدال آسیایی دست پیداکند. در توکیو نیز خیلی خوب حاضر شد و با دو برد در این مسابقات به مقام پنجمی رسید.
اینان، همین زنان تاریخساز کشورم چه آنها که مدال گرفته و چه آنها که نگرفتهاند همهشان «امید» را بازی کردهاند. خودباوری را یادمان دادهاند و «لیس لانسان الا ما سعی» را جلوی چشمانمان آوردند. دست مریزاد به همگیشان...
ساره جوانمردی یک شگفتی در ورزش ایران است از آنها که میتوان تا همیشه به داشتنش افتخار کرد...
ساره جوانمردی در المپیک ریو دو مدال طلا کسب کرده بود. کمیته بین المللی تیراندازی قبل از المپیک توکیو به او لقب « ملکه تپانچه» را دادهبود. اینبار اما ملکه تپانچه جهان در توکیو نه تنها مدال طلا را به دست آورد بلکه رکورد جهان را هم جابهجا کرد نه تنها در فینال بلکه در مقدماتی هم رکورد زد.
و حالا کمیته بین المللی تیراندازی به او چه لقبی خواهد داد؟ به پرافتخارترین بانوی ورزشکار ایرانی؟ آیا اصلا میتوان ساره جوانمردی را با کلمه توصیف کرد؟!
من این نماهنگ را خیلی دوست دارم. هم آهنگش را، هم شعرش را، هم صدای خواننده و هم تصاویرش را. این نماهنگ را در صفحه پارالمپیک دیدم؛ کاملا هم اتفاقی. چون فکر میکنم در صفحه اصلی نبود. این نماهنگ گویا هیچ جا نیست! نه تنها نماهنگ که حتی آهنگ تنهایش هم جایی نبود. من که در گوگل پیدا نکردم. در خبرگزاریها نیست؛ حتی در صفحه حجت اشرف زاده نیست.
مردم که سرگرم پست و استوریهای کرونا و دعواهای سیاسی خودشان هستند. صدا و سیما هم حتی بازیها را کامل پوشش نمیدهد باز دم صفحه پارالمپیک ایران گرم که خیلی خوب تا اینجا عمل کرده است، حتی بهتر از صفحه المپیک ایران. غیر از پوشش خبری برای همه بازیکنان ایرانی فیلم معرفی کوتاه ساختهاست.
من نمیخواستم دیگر پست ورزشی بگذارم؛ حداقل الان نمیخواستم بگذارم. در فکرم بود پایان پارالمپیک یک پست بگذارم. ولی الان در این چند روزی که از مسابقات میگذرد آنقدر آنها که کارشان پوشش رسانهای است در خواب سنگین به سر میبرند که تصمیم گرفتم خودم این پست را بگذارم. حالا مگر اینجا چقدر خواننده دارد؟ مهم نیست برایم. مهم این است که در این بیصدایی یک صدایی بلند شود.
خداقوت به همه بازیکنان پارالمپیک ایران که همیشه در آرامش و به دور از هیاهو رسانهای با امید بالا و همت خودشان بهترین عملکرد را برای ایران کسب میکنند. دم همهشان گرم...